Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

SEYHAN’DA 5 AYRI BÖLGEDE SABAH SPORU

SEYHAN’DA 5 AYRI BÖLGEDE SABAH SPORU

BAŞKAN AKAY’DAN, SABAH SPORUNA DAVET

SPOR UZMAN EGITMENLER NEZARETINDE YAPILIYOR

Seyhan Belediyesi’nin, spora ve sporcuya destegi, vatandasa ilçenin degisik semtlerinde yapilan sabah sporu ile de sürüyor.

Göreve geldigi ilk günden bu yana, sporun ve sporcunun her zaman yaninda olduklarini ve olmaya da devam edeceklerini belirten Seyhan’in Sporcu Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Spor insan sagligi açisindan çok büyük önem tasiyor. Halkimizi spora tesvik etmek ve hareketli yasamlarina katki sunmak için her gün 5 ayri noktada uzman egitmenlerce sabah sporu yaptiriyoruz. Belediyenin resmi sitesinden duyurulan bölgelerdeki sabah sporuna tüm halkimizi davet ediyorum” dedi.

BASKAN AKAY: PANDEMI KURALLARINA UYULMAKTA

Seyhan’in sinirlari içerisinde yer alan park ve spor tesislerinde her yas grubunun katilabilecegi sabah sporlarina vatandaslarin da büyük bir ilgi gösterdigini belirten Baskan Akay, konusmasini söyle tamamladi;

“Ülkemizin içinde bulundugu ve vatandaslarimizin olumsuz etkilendigi Covid-19 salginini göz önünde bulundurarak sabah sporu gerçeklestiriliyor. Uzman egitmenlerimizle yapilan sabah sporunda hafif hareketlerle hem kaslarin güçlendirilmesi saglaniyor hem de güçlü bagisiklik sisteminin olusumuna katki veriliyor. Saglik açisindan çok degerli olan sabah sporuna basta evinde çalisan kadinlar olmak üzere tüm halkimizi bekliyoruz.”

SABAH SPORLARININ YAPILDIGI YER VE SAATLERI

SAKIRPASA SPOR TESISI

08:00 -10.00

EMEK PARKI

06.45-08.30

FÜZE SELAMI SPOR TESISI

06.45 – 07.45

SEHITLER PARKI

07:30 – 08:30

BEY MAHALLESI FITNESS MERKEZI

09:00 – 10:30 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı